Demontabel bouwen door Staalbouw Cluistra B.V.

Duurzame bouw is de toekomst en demontabel bouwen is een belangrijke manier om dit te bewerkstelligen. Op deze pagina informeert Staalbouw Cluistra B.V. u verder over dit principe. Wat is demontabel bouwen precies en hoe kunnen wij u hiermee verder helpen? Wij leggen het u graag uit. Heeft u ook de ambitie om demontabel te bouwen? En heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u uiteraard ook direct contact met ons opnemen.

Wat is demontabel bouwen

Demontabel bouwen betekent het realiseren van een pand dat na de gewenste gebruiksperiode kan worden gedemonteerd. De gedemonteerde onderdelen kunnen vervolgens weer worden gebruikt bij de bouw van een nieuwe loods, schuur of magazijn. Door op deze manier te werken, worden er geen materialen verspild. Daarnaast is deze werkwijze zeer duurzaam en flexibel. Wanneer men circulair wil bouwen, moet daar in ieder onderdeel van het proces rekening mee worden gehouden. Van het ontwerp en de productie tot de montage. Het vereist dus een andere aanpak dan bij ‘reguliere’ bouw.

Demontabele staalconstructies

Heeft u met uw bedrijf de ambitie om demontabel te bouwen? En zoekt u een staalbouwbedrijf dat u daarbij verder kan helpen? Dan bent u bij Staalbouw Cluistra B.V. aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee bij het realiseren van staalconstructies die op een eenvoudige manier weer uit elkaar gehaald kunnen worden, zonder dat daar veel tijd en energie ingestoken hoeft te worden. Zowel tijdens het ontwerp als de productie, conservering en montage wordt hier rekening mee gehouden.

Neem contact op

Wilt u meer weten over demontabel bouwen en de mogelijkheden die dit met zich meebrengt? En wilt u graag een afspraak maken met onze professionals op het gebied van staalbouw? Neem dan contact met ons op door te bellen via 0318 – 57 31 00 of te mailen naar info@staalbouw-cluistra.nl. Laat ons weten wat u wensen zijn aangaande uw project.

Nieuwsgierig of dit wat voor u is?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op naar de mogelijkheden.