Staalbedrijf Veenendaal

Wanneer u op zoek  bent een gecertificeerd staalbedrijf in Veenendaal of omgeving, bent u bij Staalbouw Cluistra B.V. aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het produceren, conserveren en monteren van staalconstructies. Deze staalconstructies worden onder andere gebouwd voor loodsen, distributiecentra, bouwmarkten, garagebedrijven en kantoren. Onze ervaren en vakbekwame professionals kunnen u zowel van dienst zijn bij projecten van 1.000 m als 30.000 m. Voor meer informatie over de werkwijze van ons staalbedrijf in Veenendaal en omgeving leest u verder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken.

Het bouwen van staalconstructies

Wanneer u als bouwkundig aannemer of opdrachtgever ons staalbedrijf in Veenendaal inschakelt voor het bouwen van een staalconstructie, is het van belang dat alle tekeningen en bijbehorende berekeningen in orde zijn. Dit gebeurt middels een nauwe samenwerking tussen de architect en constructeur. Wanneer alles definitief is, worden de werktekeningen gemaakt. Met deze werktekeningen als basis wordt in onze eigen zaag- en boorstraat de juiste vorm gegeven aan het staal en de boorgaten aangebracht. Dit gebeurt met behulp van innovatieve tekenprogramma’s. Vervolgens kunnen alle onderdelen ingelast worden en worden ze voorzien van een coating in onze spuiterij. Tot slot wordt het naar de bouw gereden waar de staalconstructies worden opgebouwd.

Onze werkwijze

Wanneer u ons staalbedrijf in Veenendaal inschakelt voor het realiseren van staalconstructies voor uw pand, kunt u rekenen op korte lijnen. Tijdens het proces heeft u een vast aanspreekpunt waar u altijd terecht kunt voor vragen en overleg. Verder kunt u een hoge mate van betrokkenheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit verwachten. Door hun jarenlange ervaring en kennis op het gebied van staalbouw weten onze professionals precies hoe zij uw project in de juiste banen kunnen leiden. Daarnaast staan zij graag voor u klaar om u te voorzien van advies op maat.

Neem contact op vanuit Veenendaal

Wilt een samenwerking aangaan met ons staalbedrijf in Veenendaal of omgeving? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318 – 57 31 00 of te mailen via info@staalbouw-cluistra.nl. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden op het gebied van staalbouw.

Nieuwsgierig of dit wat voor u is?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op naar de mogelijkheden.