Staalbouw bedrijf Cluistra B.V.

Wanneer u op zoek bent naar een gecertificeerd staalbouw bedrijf, is Staalbouw Cluistra B.V. u graag van dienst. Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring in de productie, conservering en montage van staalconstructies. Deze staalconstructies worden toegepast bij de bouw van onder andere kantoren, garagebedrijven, bouwmarket, magazijnen en distributiecentra. Korte lijnen, flexibiliteit, verantwoordelijkheid en betrokkenheid zijn bij al onze werkzaamheden het uitgangspunt. Meer weten over onze werkwijze? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Tekenwerk, werkvoorbereiding en productie

Wanneer u ons staalbouw bedrijf inschakelt voor het realiseren van een staalconstructie, wordt uw project verder uitgewerkt door een werkvoorbereider/tekenaar. Dit is een vaste persoon die gedurende het hele proces uw aanspreekpunt is. Tijdens het tekenen maken wij gebruik van de modernste tekensoftware. Onze specialisten maken hiermee 3D tekeningen in een BIM omgeving.

Op basis van de gemaakte werktekeningen kan de productie starten. Alle stappen van de productie zoals boren, zagen, ponsen, lassen en toog/zeegwerkzaamheden worden door ons staalbouw bedrijf in eigen beheer uitgevoerd.

Conservering, montage en veiligheid

Ook de conservering neemt ons staalbouw bedrijf op zich. Dit gebeurt in onze eigen moderne geconditioneerde spuithal die voldoet aan alle milieueisen. De constructies worden in de spuithal voorzien vaan een coating. Eventuele beschadigingen die de constructie oploopt tijdens het transport worden op locatie gerepareerd door ons speciale team.

Ook de montage van de staalconstructies wordt verzorgt door de vakbekwame monteurs van ons staalbouw bedrijf. Met behulp van hoogwerkers en bouwkranen uit ons eigen wagenpark bouwen wij op grote hoogte. Alle werkzaamheden worden uiteraard uitgevoerd volgens de geldende veiligheidseisen.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wenst u direct een afspraak met ons te maken? Benader ons dan via telefoonnummer 0318 – 57 31 00 of mail naar info@staalbouw-cluistra.nl . Wij gaan dan graag een samenwerking met u aan.

Nieuwsgierig of dit wat voor u is?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op naar de mogelijkheden.