Staalbouw Renswoude

Staalbouw Cluistra B.V. is het staalbedrijf dat gespecialiseerd is in staalbouw in Renswoude. Wij zijn CE-gecertificeerd in de uitvoeringsklasse EXC 1, 2 en 3. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van productie, conservering en montage zijn wij een specialist op het gebied staalbouw te noemen. Ons bedrijf gevestigd in Renswoude behoort tot de grote staalbouwers van Nederland en opereert door heel Nederland. Wij verzorgen zowel kleine als grote staalprojecten. Lees verder voor meer informatie over onze werkwijze of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Bouwen met staal

Bouwkundig aannemers en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor realiseren van staalconstructies voor onder andere bedrijfshallen, garagebedrijven, kantoren en bouwmarkten. De constructeur en architect werken samen en tekenen alles nauwkeurig uit. Op basis van de werktekeningen wordt vervolgens de productie gestart. In onze efficiënt ingerichte werkplaats worden alle soorten werkzaamheden uitgevoerd. Onder andere zagen, boren, ponsen en lassen. Nadat alle onderdelen zijn ingelast, wordt de constructie voorzien van een coating in onze moderne geconditioneerde spuithal. Tot slot worden de onderdelen naar de bouw gereden waar ze worden gemonteerd volgens het uitgewerkte plan.

De uitgangspunten van Staalbouw Cluistra

Door korte lijnen te hanteren zorgen wij ervoor dat u altijd bij ons kunt aankloppen met vragen op het gebied van staalbouw in Renswoude of advies op maat. Tijdens het verloop van uw project heeft u een vast aanspreekpunt die altijd voor u klaar staat. Daarnaast hechten wij een grote waarde aan de betrokkenheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit van ons bedrijf. Tot slot willen wij ook stappen zetten op het gebied van circulair bouwen met staal. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan meer informatie over staalbouw in Renswoude? Of wenst u een afspraak met ons te maken? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 0318 – 57 31 00 of te mailen via info@staalbouw-cluistra.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor uw project.

Nieuwsgierig of dit wat voor u is?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op naar de mogelijkheden.