Staalconstructiebedrijf Cluistra B.V.

Zoekt u een staalconstructiebedrijf dat u kan helpen met het realiseren van de staalconstructie voor uw project? Staalbouw Cluistra B.V. gaat graag een samenwerking met u aan. Van de productie van stalen onderdelen tot de conservering en montage, Staalbouw Cluistra B.V. ontzorgt u gedurende het hele proces. De staalconstructies die wij maken worden onder andere toegepast bij loodsen, magazijnen, distributiecentra, kantoren en garagebedrijven. Lees verder voor meer informatie over onze werkwijze. Tevens kunt u direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Het ontwerp en de productie

Schakelt u ons staalconstructiebedrijf in voor het maken van staalconstructies voor uw project, dan wordt het project eerst goed uitgewerkt door een tekenaar/ werkvoorbereider. Deze persoon is gedurende het hele proces uw vaste aanspreekpunt, bij wie u altijd terecht kunt voor vragen en overleg. Met onze moderne tekensoftware worden 3D tekeningen gemaakt in een BIM omgeving.

Wanneer de werktekeningen gemaakt zijn, starten wij met de productie van de constructie. De productie vindt plaats in de efficiënt ingericht werkplaats waar alle soorten boor-, zaag-, pons-, las-, toog- en zeegwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Het conserveren en monteren

Nadat de staalconstructies in de juiste vorm zijn gebracht, worden ze geconserveerd in onze moderne geconditioneerde spuithal. Deze spuithal voldoet aan alle milieueisen. Hier wordt het staal voorzien van een coating voor een optimale bescherming. Vervolgens kunnen de constructies naar de locatie worden gebracht. Eventuele beschadigingen die ontstaan tijdens het transport worden op locatie gerepareerd.

Tot slot worden de constructies opgebouwd door onze vakbekwame monteurs. Zij zijn in staat om  op grote hoogte te werken met behulp onze hoogwerkers en bouwkranen. Uiteraard worden de geldende veiligheidseisen hierbij streng nageleefd.

Neem contact op met ons staalconstructiebedrijf

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van ons staalconstructiebedrijf? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@staalbouw-cluistra.nl of te bellen via telefoonnummer 0318 – 57 31 00. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen aangaande het project.

Nieuwsgierig of dit wat voor u is?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op naar de mogelijkheden.