Stalen constructie laten maken door Cluistra B.V.

Een stalen constructie wordt veel gebruikt als de basis voor de bouw van een bedrijfshal, loods of schuur. Staalbouw Cluistra B.V. is gespecialiseerd in het realiseren van stalen constructies. Wij verzorgen hierbij zowel het ontwerp, de productie als de conservering en montage. Lees verder voor meer informatie over de voordelen en het maken van een stalen constructie. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

Voordelen van een stalen constructie

Stalen constructies worden veel gebruikt in de utiliteitsbouw. Het gebruik van staal en het toepassen van stalen constructies brengt veel voordelen met zich mee. Zo is staal een van meest duurzame bouwmaterialen. Het is robuust en geeft veel stabiliteit. Daarnaast is het gemakkelijk te hergebruiken, waardoor het naadloos aansluit bij het principe circulair bouwen. Verder heeft het vele toepassingsmogelijkheden en kunnen de constructies prefab worden aangeleverd. Op deze manier wordt veel tijd en geld bespaard.

Onze werkwijze

Staalbouw Cluistra B.V. produceert, conserveert en monteert al meer dan 40 jaar stalen constructies voor distributiecentra, magazijnen, bouwmarkten, garagebedrijven, koel- en vrieshuizen. Het gaat hierbij om zowel projecten van 1.000 m als van 30.000 m. De productie van de constructies vind plaats in onze zeer efficiënt ingerichte werkplaats. Hier worden alle soorten werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd. Elk onderdeel van de kolom, ligger, vakwerkspant of vloerligger wordt met veel vakmanschap vervaardigd en vervolgens geconserveerd. Tot slot worden de constructies op locatie gebouwd door onze eigen ervaren en vakbekwame monteurs.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over de voordelen van stalen constructie of onze werkwijze bij het realiseren daarvan neemt u contact met ons op. Tevens kunt u ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0318 – 57 31 00 en e-mailadres info@staalbouw-cluistra.nl. Wij bespreken dan graag met u de mogelijkheden en uw wensen.

Nieuwsgierig of dit wat voor u is?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op naar de mogelijkheden.