Stalen spanten door Staalbouw Cluistra B.V.

Stalen spanten zijn een belangrijk onderdeel van de dakconstructie van utiliteitsbouw als loodsen, magazijnen en kantoren. Wilt u stalen spanten laten produceren, conserveren en monteren op locatie? Dan is Staalbouw Cluistra B.V. u graag van dienst. Met meer dan 40 jaar ervaring verzorgen wij graag de complete staalconstructie van uw nieuwe pand. Voor meer informatie leest u verder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Wat zijn stalen spanten?

Stalen spanten kunnen worden gemaakt in verschillende vormen. Deze onderdelen van de constructie worden prefab gebouwd en vormen een solide basis voor onder andere schuren, magazijnen en loodsen. Verschillende soorten zijn onder andere:

– Spanten met een vrije overspanning

– Vakwerkspant of vakwerkligger

– Spanten met tussenstijlen of ondersteuningskolommen

– Hoekverbindingen en knieverbindingen

Een spant wordt vaak gemaakt van een HEA of IPE stalen profiel. Deze wordt in de juiste hoek gezaagd. Daarnaast wordt er eventueel geboord en kop- en voetplaten toegevoegd.

Het produceren van stalen spanten

Het produceren, conserven en monteren van stalen spanten gebeurt in eigen beheer van Cluistra. In onze efficiënt ingerichte werkplaats worden alle stappen van het proces uitgevoerd, zodat de constructie de juiste vorm krijgt. Om ervoor dat te zorgen dat het staal beschermd is tegen invloeden van buitenaf, wordt het materiaal geconserveerd in onze geconditioneerde spuithal die aan alle milieueisen voldoet. Tot slot worden de staalconstructies gebouwd door onze vakbekwame monteurs. Dit alles volgens de geldende veiligheidseisen.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over stalen spanten en de productie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0318 – 57 31 00. Tevens kunt u ons mailen via info@staalbouw-cluistra.nl. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen voor uw project te bespreken. Onze specialisten voorzien u van advies op maat en denken met u mee.

Nieuwsgierig of dit wat voor u is?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op naar de mogelijkheden.