Vakwerkligger laten maken door Cluistra B.V.

Wilt u een vakwerkligger laten maken voor uw project? Dan gaat Staalbouw Cluistra B.V. graag de samenwerking met u aan. Als specialist op het gebied van het ontwerp, de productie, conservering en montage van stalen constructies, maken wij ook vakwerkliggers. Op deze pagina informeren wij u verder over deze liggers en vertellen wij meer over de productie. Direct een afspraak met ons maken? Bel of mail ons dan.

Wat is een vakwerkligger?

Een vakwerkligger is een ligger die bestaat uit vakwerkdelen. Hiermee wordt de stijfheid van de constructie vergroot. De vakwerkligger is gemaakt van stalen staven die een driehoek vormen. Vanwege zijn grote stabiliteit wordt deze soort constructie toegepast bij grote overspanningen. Denk bijvoorbeeld aan magazijnen, loodsen en kantoren. Vakwerkliggers kunnen in verschillende vormen worden gemaakt. Dit worden ook wel spanten genoemd. Behoefte aan meer informatie spanten? Bekijk dan deze pagina over stalen spanten of neem contact op met een van onze specialisten.

De productie van een vakwerkligger

Wanneer u ons staalbedrijf inschakelt voor de realisatie van de staalconstructie van uw loods, kantoor of magazijn, nemen wij zowel de productie als de conservering en montage voor onze rekening. De vakwerkliggers en andere onderdelen van de constructie worden in onze eigen werkplaats met behulp van de nieuwste technieken onder andere geboord, gezaagd, geponst en gelast. De volgende stap in het proces is het conserveren van het staal. In onze spuithal wordt de constructie voorzien van een coating, zodat hij goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Tot slot wordt ook de montage van de vakwerkliggers uitgevoerd door ons vakbekwame team.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over vakwerkliggers en de onze werkwijze bij het maken van deze constructies? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden en het bespreken van uw wensen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0318 – 57 31 00 of e-mailadres info@staalbouw-cluistra.nl. Wij maken dan graag een afspraak met u.

Nieuwsgierig of dit wat voor u is?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op naar de mogelijkheden.